Easiest Way to Make Perfect Harumaki
Harumaki. Harumaki is a crispy Japanese Spring Roll wrapped with a delicious filling of pork, chicken, shrimp, shiitake mushroom, carrots, and vermicelli. They make excellent finger food or appetizer. Spring Rolls (or often called Egg Rolls and used interchangeably) is a dish found in East Asian and Southeast Asian cuisine.
Harumaki synonyms, Harumaki pronunciation, Harumaki translation, English dictionary definition of Harumaki. n. A cylindrical casing of rice paper or very thin dough that is filled with minced vegetables and often bits of meat or seafood and may be served fresh or. Spring rolls are a large variety of filled, rolled appetizers or dim sum found in East Asian, South Asian, Middle Eastern and Southeast Asian cuisine. You can have Harumaki using 17 ingredients and 14 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Harumaki
- You need 400 g of blanc de poulet.
- It's of a) 20ml sauce soja.
- You need of a) 20ml eau.
- It's of a) 2 c.à.c maïzena.
- You need of a) 4g gingembre.
- Prepare 15 g of champignon noir.
- It's 200 g of poireau.
- Prepare 120 g of vermicelles chinoises.
- Prepare 10 g of gingembre.
- You need of b) 60ml sauce soja.
- Prepare of b) 110ml eau.
- Prepare of b) 15g sucre.
- Prepare of b) un peu de poivre.
- It's 1 of c.à.s de maïzena.
- You need 2 of c.à.s d'eau.
- You need of huile de friture.
- It's 8 of feuilles de pâtisseries.
The name is a literal translation of the Chinese chūn juǎn (春卷 'spring roll'). The kind of wrapper, fillings, and cooking technique used, as well as the name, vary considerably within this large area, depending on the region's culture. This recipe for spring rolls, or harumaki (春巻き) as they are called in Japanese, may not be authentic - or at least, not authentically Chinese. Many people who are not familiar with much Japanese food may even have had Harumaki at some point of life.
Harumaki instructions
- Couper le poulet finement puis, mélanger le avec son assaisonnement(ingrédients[a]). Laisser-mariner..
- Couper le poireau en tranches biseautées de 2mm d'épaisseur environ..
- Mettre les vermicelles chinoises dans un bol,et verser l'eau chaude. Laisser tremper 5 min, puis retirer les. Couper les vermicelles à 5 cm de longueur..
- Tremper les champignons noirs dans l'eau chaude. Laisser 5min, puis retirer les. Couper en tranches comme le poireau..
- Mélanger l'assaisonnement(ingrédients[b]) dans un petit bol. Séparément mélanger maïzena et l'eau dans un autre bol. Hacher le gingembre. Avant la cuisson,préparer tout les ingrédients..
- Chauffer la poêle,mettre le gingembre haché et l'huile. Quand le gingembre a parfumé l'huile, mettre le poulet mariné..
- Quand le poulet change de couleur, ajouter le poireau et les champignons noirs. Faites sauter le tous à la poêle..
- Lorsque les ingrédients sont bien cuites, puis ajouter les vermicelles chinoises..
- Ajouter l'assaisonnement(ingrédients[b]), puis mélanger le tous. Enfin, ajouter le mélange maïzena/eau. Faire sauter jusqu'à obtention d'une bonne consistance..
- Retirer la poêle du feu, mettre la préparation dans un plateau pour refroidir..
- Diviser les feuilles de pâtisserie en quatre. Poser-en une devant vous,mettre la garniture refroidi près du bord et commencer à rouler..
- Quand vous arrivez à la moitié de la feuille, replier les bords comme une enveloppe. Utiliser un mélange eau/farine pour coller les bords..
- Faire chauffer l'huile de cuisson dans une poêle à feu moyen pour qu'elle atteigne une température d'environ 180℃. Lorsque l'huile est chaude, plonger-les rouleaux et faites les cuire 3-4min..
- Un fois qu'ils sont bien dorés, enlever-les et placer sur une feuille de papier absorbant pour retirer l'excès d'huile..
Harumaki is also a popular Chinese dish in Japan, similar to Gyoza dumplings. Harumaki (春巻き)is the Japanese word for a popular, deep-fried Chinese food. In English, we call them spring rolls, which is a direct translation of the Chinese and Japanese words: 春 = spring; 巻き = roll. Pronunciation guide: Learn how to pronounce harumaki in Japanese with native pronunciation. harumaki translation and audio pronunciation How to say harumaki in English? Japanese harumaki also differ from Chinese spring rolls in that they are often enjoyed as a meal-in-itself, served with rice and soup, rather than as an appetizer or finger food.
0 Response to "Easiest Way to Make Perfect Harumaki"
Post a Comment