Recipe: Tasty Banana Bread
Banana Bread. Because it really is the best banana bread recipe, period. You can mix everything in one bowl, you can vary. With its super-moist texture, buttery banana and brown sugar flavors, and incredibly soft crumb, this is the best ever banana bread recipe.
Banana bread is a type of bread made from mashed bananas. It is often a moist, sweet, cake-like quick bread; however there are some banana bread recipes that are traditional-style raised breads. Banana bread first became a standard feature of American cookbooks with the popularization of. You can cook Banana Bread using 12 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Banana Bread
- It's 150 g of beurre fondu.
- It's 200 g of farine.
- You need 100 g of sucre rapadura.
- It's 2 of bananes mûres.
- You need 3 of œufs.
- You need 1 of sachet de sucre vanillé.
- Prepare 1 of pincée de vanille en poudre.
- Prepare 1 of pincée de cannelle.
- You need 2 c. à soupe of fleur d’oranger.
- You need 1 c. à soupe of rhum.
- You need 1 c. à café of levure chimique.
- You need 1 c. à soupe of flocon d’avoine.
See how to make the best banana bread. Month after month, this banana bread recipe is the most viewed on Allrecipes. Banana bread is a type of bread that uses yellow bananas as the main ingredient. Unlike traditional breads, this sweet bread that is sometimes referred to as banana cake uses baking soda as.
Banana Bread step by step
- ÉTAPE 1 Épluchez les deux bananes puis écrasez les à l’aide d’une fourchette. Battez les œufs avec le sucre, le sucre vanillé, le flocon d’avoine, la cannelle, la vanille en poudre et le beurre préalablement fondu dans un récipient. Ajoutez la farine et la levure chimique. Mélangez la préparation de beurre, farine et levure jusqu'à ce qu'elle soit homogène. Incorporez ensuite la vanille, les flocons d’avoine, le rhum et les bananes écrasées dans la préparation..
- ÉTAPE 2 Préchauffez le four à 180°C..
- ÉTAPE 3 Beurrez un moule à cake et versez un peu de farine à l'intérieur pour le chemiser. Enlevez l'excédent puis versez-y la préparation. Enfournez le cake pendant 35 minutes. Laissez-le refroidir à la sortie du four et démoulez dans un plat de service. Dégustez-le tiède..
- ASTUCES Avant de préchauffer le four, vous pouvez ajouter des pépites de chocolats dans votre cake. Si vous jugez que le cake est trop sucré, vous pouvez ajoutez la moitié seulement de sucre car la banane apportera déjà le goût..
Use overripe bananas to bake a classic banana bread with this easy recipe from Food Network. Recipe courtesy of Mary Sue Milliken and Susan Feniger. Learn how to make healthy banana bread made with whole wheat flour, honey, coconut oil and bananas in this video. Here at BA everybody has their favorite banana bread recipe. Banana bread is one of the easiest ways to reduce food waste in your home.
0 Response to "Recipe: Tasty Banana Bread"
Post a Comment