Recipe: Delicious Pain perdu

Pain perdu. Pains perdus aux amandes. la recette Pain perdu. Partage désactivé Partage désactivé Partage désactivé. Pain perdu literally means "lost bread." The recipe was created as a scrumptious solution for what to do with stale loaves that were about to be "lost" or thrown out.

Pain perdu Pain perdu ( french toast) literally means. Pass the whipped cream at the table. Learn how to make my Pain Perdu Recipe the "Original" French Toast. You can have Pain perdu using 6 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Pain perdu

  1. Prepare 4 of à 6 tranches de pain rassis.
  2. You need 1 of œuf.
  3. Prepare 10 cl of lait.
  4. It's 10 g of sucre.
  5. Prepare of Sucre glace.
  6. You need of Beurre.

An easy recipe for a delicious breakfast treat that will put any stale bread to good use! When you spend time in French homes you. Pain Perdu I. this link is to an external site that may or may not meet accessibility guidelines. Découvrez la fameuse recette du pain perdu.

Pain perdu instructions

  1. Dans une assiette creuse, battre l'œuf et ajouter le lait et le sucre.
  2. Tremper le pain dans le mélange, sur chaque face. S'assurer qu'il est bien imbibé, et laisser égoutter..
  3. Dans une poêle, faire fondre le beurre et déposer les tranches de pain. Faire cuire doucement sur chaque face..
  4. Servir chaud, en saupoudrant de sucre glace. S'accompagne aussi de confiture..

Un petit plus vite fait pour le petit-déjeuner du matin : succès garanti avec les enfants. Battez grossièrement les deux oeufs avec le lait et le sucre dans une. Pain Perdu (pronounced pan pare-due) literally means "lost bread", referring to this dishes' magical ability to rescue stale bread that would otherwise be lost. Pain-perdu — nm endroit aride peu propice à la culture Centre de la France … Glossaire des noms topographiques en France. Pain perdu means "lost bread" in French and is the culinary term used for what is more familiarly known as French toast.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Pain perdu"

Post a Comment